En ekstern temperaturføler kan tilsluttes udstyr for at styre eller måle temperatur på et eksternt hydraulisk kredsløb (f.eks. Sprøjtestøbe) (→ Indstillinger).

Tilslutelige sensortyper:

• Termokopler typen J, K, T
  • Pt 100 i 2, 3 eller 4-leder kredsløb

BEMÆRK!

tilslutning til den eksterne temperaturføler på Thermo-6-enhederne er nu en 8-polet M12 rund stikkontakt (Thermo-5 og ældre serier har en 5-polet lydstik).

Hvis det 5-polede lydstik er installeret på den anvendte ekstern sensor (værktøjssensor), skal kabeladapteren (T29279, se) bruges til tilslutning til Thermo-6-enheden, eller stikket på den ekstern sensor skal udskiftes. Tilbehør katalog

bemærk, at når du bruger kabeladapteren (T29279), kan der opstå en yderligere målefejl på op til 2 °C på grund af forskellige overgangstemperaturer (termoelement) eller kontaktmodstand (Pt 100). Kabeladapterens kabellængde er sådan, at den kun kan installeres bag udstyr hoveddør (inklusive tilslutning til den ekstern sensor). Hvis den effektive målefejl kendes, kan den rettes under [Indstilling] > [Ekstern sensor] > [Ekstern Sensorforskydning].

termokopler

Type

Normkabel jakke

Kabel lys

J (Fe-CuNi)

IEC

sort

sort

hvid

DIN

blå

rød

blå

K (NiCr-Ni)

IEC

grøn

grøn

hvid

DIN

grøn

rød

grøn

T (Cu-CuNi)

IEC

brun

brun

hvid

DIN

brun

rød

brun

Modstand termometer