Transporter enheden i den originale emballage, indtil den ankommer til destinationen.

Temperaturreguleringsapparat

I overensstemmelse med de forventede transportbetingelser pakkes udstyret på en træpalle, indpakket med en strækfilm, omgivet af en papkasse og sikret med en polypropylen (PP) bånd. Kun miljøvenlige materialer blev brugt til emballage. Emballagen er beregnet til at beskytte de enkelte komponenter mod transportskader, korrosion og andre skader. Derfor må du ikke ødelægge emballagen.

interface-server

Gate-6-interfaceserveren Gate 6 er pakket i en papkasse, der opfylder de forventede transportbetingelser.

Håndtering af emballagematerialer

Bortskaf emballagemateriale i overensstemmelse med gældende lovbestemmelser og lokalt reglement.

Genbrugskoder for emballagematerialer

Genbrugskoder er etiketter på emballagematerialer. De indeholder informationer om den anvendte type materiale og letter bortskaffelses- og genvindingsprocessen. Disse koder består af et specifikt materialenummer, som er indrammet af et pil-trekantsymbol. Under symbolet er forkortelsen for det respektive materiale.

transport palle

→ træ

folde karton

→ pap

Omsnøringsbånd

→ Polypropylen

skumpuder, kabelbindere, quick release poser

→ Polyethylen med lav densitet

ingen kode/symbol

strækfilm

→ Lineær polyethylen med lav densitet