Det anbefales, at du installerer den nyeste softwareversion, da den indeholder fejlrettelser, forbedringer og nye funktioner.

Nødvendige værktøjer

Eller

• e-cockpit-app (kun muligt i forbindelse med Gate-6-grænsefladeserveren) Softwareopdateringsfilen er tilgængelig via e-cockpit-applikationen, når den er tilsluttet en
    Gate-6
    . Det betyder, at software-opdateringsfilen kan downloades og installeres direkte via e-cockpit-appen.

BEMÆRK!

• USB-databærere formateret med FAT, FAT32, exFAT og ext2/3/4 understøttes.
  • Softwareopdateringsfilen skal være i hovedmappen på USB-databæreren (øverste mappe).
  • Hvis der er flere gyldige softwareopdateringsfiler på USB-databæreren, installeres den nyeste version automatisk.
  • Under softwareopdateringen kan hverken udstyret eller tilsluttede enheder være slukket.

Kontrol af softwareversion

Hvis du trykker på statusfeltet (symbol ), åbnes informationssystemet. Infosystemet viser generelle oplysninger om enheden, herunder den aktuelt installerede software-version SW61-1_yyww(→ for eksempel). SW61-1_2319

Start software-opdatering

TIL sondring skelnes der mellem, om en Gate-6-interfaceserver Gate 6 er til stede i netværket eller ej. Følgelig er følgende procedurer mulige.

BEMÆRK!

• Inden for netværksnetværket (Gate-6, Thermo-6) er det muligt at opdatere softwaren fra enhver Thermo-6-enhed.
  • Når opdateringsprocessen startes, slukkes alt udstyr, der stadig er i drift, automatisk først (status: Klar til drift).

Startende fra Thermo-6 temperaturreguleringsapparat:

1. Luk USB-drevet.
    → En tilsluttet og anerkendt USB-databærer vises på basisskærmen med databærerens symbol ().
  2. Tryk på profilknappen () på startskærmen Grundlæggende .
  3. Vælg [Brugerprofil].
  4. Indstil parametrene til „Udvidet“ som et minimum.
  5. På startskærmen Grundlæggende skal du trykke på hovedmenuknappen ().
  6. Vælg [Gem/Indlæs] > [Start Softwareopdatering].
  7. Tryk på symbolet () for at starte processen.
    → Softwaren installeres automatisk på de berørte enheder (Thermo-6 og Gate-6) i det samme netværk. Om nødvendigt slukker enhederne automatisk på forhånd (status: driftsklar), hvis de stadig var i drift.
    → Gulvlampen blinker blåt på de berørte enheder.

Startende fra Gate-6-interfaceserveren Gate 6 via e-cockpit-applikationen:

1. Åbn e-cockpit-applikationen (→).E-cockpit display
  2. Tryk på den ønskede interface-server i Gate-6-oversigten.
    → Detaljeret visning af Gate-6 åbnes.
  3. Tryk på symbolet ().
    → Udvidet visningsvindue åbnes.
  4. Tryk på symbolet () for at starte processen.
    → Softwaren installeres automatisk på de berørte enheder (Thermo-6 og Gate-6) i det samme netværk. Om nødvendigt slukker enhederne automatisk på forhånd (status: driftsklar), hvis de stadig var i drift.
    → Gulvlampen blinker blåt på de berørte enheder.

Softwareversion er ikke kompatibel på netværket

Hvis der registreres en enhed (Gate-6, Thermo-6) på netværket med en anden softwareversion, ser det ud til, at den installerede software ikke er kompatibel med de andre tilsluttede enheder i netværket. For at sikre problemfri kommunikation i netværket kræves en softwareopdatering for at sikre, at alle enheder kører den samme version.

Adfærd startende med software-version SW61-1_2328:

Fra og med denne version vises de forskellige softwareversioner, der er tilgængelige på netværket, med den nyeste version vist øverst. Fra denne liste kan du vælge den ønskede software-version, der skal installeres på alle enheder (fig.).

Adfærd op til software-version SW61-1_2319:

Op til denne version er Gate-6-interfaceserveren Gate 6 masteren i netværket. Hvis forskellige softwareversioner er tilgængelige på netværket, overføres den version, der er installeret på Gate-6, til alle enheder, der ikke har den samme version. Bemærk, at på grund af softwareversionen af Gate-6 kan det være nødvendigt at foretage en nedgradering/opdatering, før hele netværket kan bringes tilbage til den ønskede softwareversion.

Software opdatering proces

BEMÆRK!

Mens der udføres en software-opdatering, vises statuslinjen og den resterende Zeit på skærmen.

Der er ingen Gate-6 på netværket:

1. Forespørg, om softwareopdateringen skal udføres.
  2. Enheden slukker automatisk, når det har været i drift. „Softwareopdatering“ vises i statusfeltet.
  3. Dataene kopieres fra USB-databæreren til USR-61-hukommelsen.
  4. Den nye software er indlæst i USR-61's flashhukommelse.
  5. Thermo-6 udstyr genstartes automatisk. Efter genstart indlæses den nye software på GIF-61 og ZSM-61.
  6. Meddelelsen „Softwareopdatering er installeret“ vises på skærmen.

Gate-6 tilgængelig på netværket:

1. Forespørg, om softwareopdateringen skal udføres. Thermo-6-udstyret, som ikke har den nyeste softwareversion, vises via Spotlight under forespørgslen (blinker blåt hvert 1. Sekund).
  2. Dataene kopieres fra USB-databæreren til GAT-61-hukommelsen.
  3. Enheden slukker automatisk, når de er i drift. „Softwareopdatering“ vises i statusfeltet.
  4. Den nye software er indlæst i GAT-61's flashhukommelse.
  5. Gate-6 genstarter automatisk. Efter genstart kopieres dataene fra Gate-6 til hukommelsen til alle USR-61 på netværket.
  6. Den nye software er indlæst i USR-61's flashhukommelse.
  7. Thermo-6 udstyr genstartes automatisk. Efter genstart indlæses den nye software på GIF-61 og ZSM-61.
  8. Meddelelsen „Softwareopdatering er installeret“ vises på skærmen.

Hjælp med problemer

BEMÆRK!

Hvis hjælpen ikke løser problemet, skal du kontakte din statsrepræsentant.

ProblemAfhjælpning
Softwareopdatering kan ikke startes (kan ikke ringes op) og/eller USB Databærer genkendes ikke.
  • Kontroller, at USB-drevet er tilsluttet.
  • Frakobl USB-drevet, og tilslut det igen.
  • Kontroller, om softwareopdateringsfilen er i rodmappen på USB-databæreren (øverste mappe).
  • Kontroller, hvordan USB-drevet er formateret.
    USB-databærere formateret med FAT, FAT32, exFAT og ext2/3/4 understøttes.
  • Brug et nyt eller andet USB-drev.
Softwareopdatering mislykkedes
  • Udfør en software-opdatering
    igen → Hvis opdateringen mislykkes igen, skal du fortsætte som følger:
  1. Sluk for hovedafbryder (QS 1) fra Thermo-6 Sluk for apparatet
  2. Vent mindst 10 s, og tænd for Hovedafbryder (QS 1) igen.
  3. Genstart opdateringen.
  4. Kontroller software-versionen Tapping på statusfeltet (symbol) åbner informationssystemet. Den aktuelt installerede software-version vises i informationssystemet.
GIF eller ZSM opdateringsfejl
  • Udfør softwareopdateringen igen ved hjælp af følgende proces:
  1. Sluk for hovedafbryder (QS 1) fra Thermo-6 Sluk for apparatet
  2. Vent mindst 10 s, og tænd for Hovedafbryder (QS 1) igen.
    → Efter genstart fortsætter opdateringsprocessen eller er allerede afsluttet.
  3. Kontroller software-versionen Tapping på statusfeltet (symbol) åbner informationssystemet. Den aktuelt installerede software-version vises i informationssystemet.