Kvalifikation

• Fagpersonale

Nødvendigt udstyr

• Hydraulisk linje mellem fremløb returløb tilslutning med indbygget temperaturføler (minimum indvendig diameter 8 mm, maksimal længde 1 m)
  • Testet temperaturmåleinstrument godkendt til referencemåling (tilpasset den anvendte temperaturføler).
  • En HB-TP180 testanordning kan ekstraudstyr bruges til temperaturmåling. For mere informationer, se https://knowledge.hb-therm.eu

Proces

Intern temperaturføler:

1. Installer hydraulikledningen mellem fremløb Rewind-forbindelser.
  2. Tænde for udstyr ved at trykke på I/O-knappen ().
  3. Vælg [Nominelle værdier] > [Indstil Værdi temperatur 1]
  4. Indstil parameter til „80°C“.
  5. Vent, indtil den ønskede temperatur er nået og holdes konstant.
  6. Read strømningstemperaturen og returtemperaturen, der vises på udstyr, og sammenlign dem med den temperatur, der vises på referencemåleinstrumentet.

Ekstern temperaturføler:

1. Luk den eksterne temperaturføler til udstyr.
  2. Anbring den udvendige temperatursonde i et referencevandbad ved 80°C.
  3. Tænde for udstyr ved at trykke på I/O-knappen ().
  4. Read temperatur på den ekstern sensor, der vises på udstyr, og sammenlign den med temperatur på referencevandbadet.

Kalibrer temperatursensorer

• Hvis afvig er <3 °C, er temperaturmåling inden for toleranceområdet.
  • Hvis afvig er >3 °C, skal apparatets temperaturfølere kontrolleres. Ved større lineære fejl kan de enkelte temperatursensorer kalibreres → [Service] > [Kalibrering] > [Temperatur] > [.. ]

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte din HB-Therm-repræsentant (www.hb-therm.com).