Thermo-6-lämpötilan säätöyksiköt kommunikoivat koneen ohjaus kanssa Ethernet kautta. Tämä voidaan tehdä joko suoraan OPC UA: n kautta tai Gate-6 rajapintapalvelin kautta. Gate-6 on liitäntäpalvelin valinnaisille rajapinnoille koneen ohjaus ohjaukseen. Thermo-6-lämpötilan säätöyksiköt on kytketty liitäntäpalvelimeen Noin Ethernet-liitännästä. Gate-6 Liitäntäpalvelin Gate-6 pystyy kääntämään Euromap 82.1 -protokollan eri koneprotokolliin.

Jokaiselle ruiskuvalukoneelle tarvitaan yksi Gate-6, joka pysyy ihanteellisesti tiukasti kiinni koneessa. Gate-6 kommunikoi e-ohjaamosovelluksen kanssa Bluetooth kautta ja mahdollistaa liitettyjen laitteet etäohjauksen.

E-cockpit App näyttää kaikki olemassa olevat Gate-6, jotka ovat Bluetooth-kantaman sisällä. Kun olet valinnut Gate-6, näyttöön tulee yleiskatsaus kaikista tähän porttiin liitetyistä laitteista. Jokaista laite voidaan ohjata Android-pohjaisella mobiililaitteella. Laitteiden kaukosäätimen lisäksi on (Remote Control) mahdollista käyttää laite myös selaimen kautta (Remote Support → HB-Therm saa pääsyn; Remote Access → pääsy myönnetään henkilölle, jolla on määritetty sähköpostiosoite). Nämä toiminnot auttavat vianmäärityksessä, etävianmäärityksessä ja analyysin tiedot lataamisessa.

Pääsy tapahtuu mobiililaitteen kautta, joten yrityksen sisäiselle verkolle ei mitään ole vaaraa.