Eksportfunktionen (), som er placeret øverst på hver side, giver dig mulighed for at gemme din instruktioner som en PDF-fil.

eksport muligheder

• Current page Opret en PDF af den side, du ser.
  • Include child pages Opret en PDF-fil på den viste side inklusive undersider.
  • All pages Opret en PDF-fil af den komplette instruktioner.

OPMÆRKSOMHED!

Eksport af en komplet instruktioner (All pages) kan tage flere minutter (op til 10 minutter).

proces med at oprette en PDF

1. Vælg sprog (1) og variant (2) i overskriften på videnswebstedet.
  2. Vælg den ønskede side, hvis du kun vil eksportere individuelle sider som en PDF-fil.
  3. Klik på eksportsymbolet (), som er i overskriften på hver side.
    → De mulige eksportindstillinger vises.
  4. Vælg den foretrukne eksportindstilling (se Eksportindstillinger).
  5. Klik på „Download“.
    → Din PDF-fil oprettes og downloades automatisk.