Vientitoiminto (), joka sijaitsee jokaisen sivun yläosassa, mahdollistaa oppaan tallentamisen PDF-tiedostona.

vienti vaihtoehtoja

• Current page Luo PDF-tiedosto katselemastasi sivusta.
  • Include child pages Luo näytetystä sivusta PDF-tiedosto , mukaan lukien alasivut.
  • All pages Luo PDF-tiedosto täydellisestä ohjeet.

HUOMIO!

Täydellisen ohjeet (All pages) vieminen voi kestää useita minuutteja (jopa 10 minuuttia).

menettely PDF-tiedoston luomista

1. Valitse kieli (1) ja muunnos (2) tietosivuston otsikosta.
  2. Valitse haluamasi sivu, jos haluat viedä vain yksittäisiä sivuja PDF-tiedostona.
  3. Napsauta viennin symboli (), joka on jokaisen sivun otsikossa.
    → Mahdolliset vientiasetukset tulevat näkyviin.
  4. Valitse haluamasi vientivaihtoehto (katso Vientiasetukset).
  5. Napsauta ”Lataa”.
    → PDF-tiedosto luodaan ja ladataan automaattisesti.