Met de exportfunctie (), die zich bovenaan elke pagina bevindt, kunt u uw instructies opslaan als een PDF-bestand.

exportopties

• Current page Maak een PDF van de pagina die je bekijkt.
  • Include child pages Maak een PDF-bestand van de weergegeven pagina inclusief subpagina's.
  • All pages Maak een PDF-bestand van de volledige instructies.

LET OP!

Het exporteren van een volledige All pagesinstructies () kan enkele minuten duren (tot 10 minuten).

pocedure met het maken van een PDF

1. Selecteer de taal (1) en variant (2) in de kop van de kenniswebsite.
  2. Selecteer de gewenste pagina als u alleen afzonderlijke pagina's als PDF-bestand wilt exporteren.
  3. Klik op het exportsymbool (), dat in de koptekst van elke pagina staat.
    → De mogelijke exportopties worden weergegeven.
  4. Selecteer de gewenste exportoptie (zie Exportopties).
  5. Klik op „Downloaden”.
    → Uw PDF-bestand wordt automatisch aangemaakt en gedownload.