Exportfunktionen (), som finns högst upp på varje sida, låter dig spara din instruktioner som en PDF-fil.

exportalternativ

• Current page Skapa en PDF av sidan du tittar på.
  • Include child pages Skapa en PDF-fil av den visade sidan inklusive undersidor.
  • All pages Skapa en PDF-fil med den kompletta instruktioner.

OBSERVERA!

Det kan ta flera minuter att exportera en komplett instruktioner (All pages) (upp till 10 minuter).

tillvägagångssätt att skapa en PDF

1. Välj sprak (1) och variant (2) i rubriken på kunskapswebbplatsen.
  2. Välj önskad sida om du bara vill exportera enskilda sidor som en PDF-fil.
  3. Klicka på exportsymbolen (), som finns i sidhuvudet på varje sida.
    → Möjliga exportalternativ visas.
  4. Välj önskat exportalternativ (se Exportalternativ).
  5. Klicka på ”Ladda ner”.
    → Din PDF-fil skapas och laddas ner automatiskt.