Tiedot voidaan tallentaa USB-tietovälineeseen tai tuoda USB-tietovälineestä laitteen ohjaimeen. Tämän toiminnon avulla tiedot voidaan siirtää laitteesta toiseen. Vian sattuessa analyysin tiedot voidaan lukea USB-tietovälineellä vian diagnosointia varten ja lähettää HB-Therm-edustajallesi (www.hb-therm.com). Analyyttiset tiedot voidaan toimittaa myös e-cockpit App -sovelluksen kautta ”Lähetä analyysitiedot” -toiminnolla (→). E-cockpit toiminnot

HUOMAUTUS!

• FAT-, FAT32-, exFAT- ja ext2/3/4-alustetuilla USB-tietovälineillä tuetaan.
  • Yhdistetty ja tunnistettu USB-tietoväline näkyy perusnäytössä, jossa on tietovälineen symboli ().
  • Tiedonsiirron aikana perusnäytön levyn symboli () vilkkuu keltaisena.
  • Kun tallennat parameterdataa, asetettu käyttäjäprofiili tallennetaan.

Tallenna ja lataa tiedot

1. Sulje USB-asema.

2. Napauta aloitusnäytön päävalikkopainiketta ().
  3. Valitse [Tallenna/Lataa].

4. Valitse tiedot, jotka haluat varmuuskopioida tai tiedot, jotka haluat ladata.

5. Napauta levyn symboli (, ) aloittaaksesi prosessin.
    → USB-aseman Explorer-ikkuna tulee näyttöön.

6. Valitse haluamasi hakemisto.
    → Tiedot kirjoitetaan USB-tietovälineelle CSV-tiedostona. Tietojärjestelmä avataan automaattisesti ja nykyinen edistyminen näkyy (→ abb.).
    → Latauksen aikana tiedot siirretään laitteen ohjaimeen. Jos siirretyt arvot ovat sallitun alueen ulkopuolella, ne palautetaan oletusarvoon.

Tiedot Nimi

USB-aseman tiedostonimet luodaan automaattisesti seuraavien esimerkkien mukaisesti. Päivämäärä- ja aikatiedot vastaavat viennin aikaa. Jälkiliite [n] lisätään automaattisesti, jos tiedostonimi on jo olemassa.

Analyysin tiedot

Analyyttiset tiedot sisältävät kaikki asiakaspalveluun liittyvät tiedot, joita tarvitaan kohdennettuun vika-analyysiin. Virheen sattuessa on suositeltavaa tallentaa analyysin tiedot ja lähettää ne asiakaspalveluun.

Hakemisto kansio:

• AnalysisData_<UnitBasicType>_<Serialnumber>_<YYYYMMDD>_<HHMMSS.zip

Esimerkki → AnalysisData_HB-160Z61_1234-567_20230621_161301.zip

Sisältö:

• Historialliset tiedot (laitetietojen tallennus nykyisestä tunnisteesta ja edellisestä päivästä)

• Käyttötiedot
  • Parameterdata
  • configurationdata
  • hälytysloki
  • Käyttäjän lokikirja
  • USR-61 järjestelmän lokitiedosto

• GAT-61-järjestelmän lokitiedosto (jos Gate-6 on kytketty)

Käyttötiedot

Käyttötiedot sisältävät käytön aikana kerätyt tiedot, kuten käyttötunnit.

• BD_<UnitType>_<Serialnumber>_<YYYYMMDD>_<HHMMSS.csv

Esimerkki → BD_HB-100Z61-8-4T-A2-400_1234-567_20230621_161301.csv

Sisältö:

• käyttötunnit
  • Ohjelmisto/laitteistotiedot
  • Ylläpidon edistyminen
  • Suoritettujen ominaisuuksien määrä
  • Piirien lukumäärä (venttiilit, releet)

Parameterdata

Parametritiedot sisältävät yleiset asetukset niiden eri Ominaisuudet. Viennin ja tuonnin avulla nämä tiedot voidaan tallentaa ja siirtää toiseen laitteeseen, esim. Sovelluskohtaiset arvot (asetusarvo, lämpötila-/virtaustoleranssit).

HUOMAUTUS!

Vain nykyiseen käyttäjäprofiiliin kuuluvat parametrit viedään (Valikko rakenne→).

• Par_<UnitBasicType>_<YYYYMMDD>_<HHMMSS>.csv

Esimerkki → Par_HB-100Z61_20231118_161414.csv

Sisältö:

• parametrit ID

• Parametrin nimi

• Parameterdata, mukaan lukien Einheit (esim. °C, K/min)

configurationdata

Configurationdata sisältää laitteen erityiset asetukset. Viennin ja tuonnin kautta nämä tiedot voidaan tallentaa ja siirtää toiseen laitteeseen, esimerkiksi vaihdettaessa laitelevyä.

• Conf_<UnitType>_<YYYYMMDD>_<HHMMSS>.csv

Esimerkki → Conf_HB-100Z61-8-4T-A2-400_20211118_161414.csv

Sisältö:

• laitteen kokoonpano

hälytysloki

Hälytyslokikirjaa voi tarkastella päävalikossa ”Hälytyslokikirja” -ruudun alla. Viimeiset 100 hälytysviestiä on lueteltu kronologisesti.

• Al_<UnitBasicType>_<Serialnumber>_<YYYYMMDD>_<HHMMSS>.csv

Esimerkki → Al_HB-160Z61_1111-777_20210419_084301.csv

Sisältö:

• viimeiset 100 tapahtuneita vikailmoituksia

Käyttäjän lokikirja

Käyttäjän lokikirjaa voi tarkastella päävalikossa ”Käyttäjän lokikirja” -ruudun alla. Siellä viimeiset 200 suoritettua käyttäjän vuorovaikutusta on lueteltu kronologisesti.

• UI_<UnitBasicType>_<YYYYMMDD_HHMMSS>.csvEsimerkki → UI_HB-160Z61_20230318_104235.csv

Sisältö:

• viimeiset 200 käyttäjän vuorovaikutusta