En slangebrud eller lækage kan have ødelæggende konsekvenser. Dette gælder især temperaturreguleringsenheder med automatisk genopfyldning. Når hurtig detektion er tændt, en slangebrud kan detekteres hurtigere i mange tilfælde og reageres i overensstemmelse hermed. Hurtig registrering er kun aktiv, når der er stabil trykregulering (ca. 20 min efter udstyr ON). En slangebrud detekteres ved en hurtig ændring i systemtryk. Alarmen „slangebrud“ udsendes straks og slukker for udstyr.

BEMÆRK!

Hurtig registrering er en udvidelse til eksisterende lækageovervågning.

1. Vælg [Indstilling] > [Diverse] > [Hurtig Registrering af slangebrud]

2. Brug skyderen (, ) til at slå funktion til eller fra.