Flow- og returtemperatursensorer er monteret som standard i temperaturreguleringsapparater. Parametrene [Internt målepunkt] definerer, om strømningstemperaturen eller returtemperaturen reguleres, eller om den måleværdi tilføres den interne styreenhed.

BEMÆRK!

Afhængig af size af det eksterne varmeoverførselskredsløb kan returstyringen være betydeligt langsommere end strømningskontrollen.

1. Vælg [Indstilling] > [Temperaturkontrol] > [Internt målepunkt].

2. Indstil parameter til den ønskede værdi.