Kontrolparametrene optimeres automatisk, efter at der er registreret en ændring i temperaturreguleringskredsløbet, eller når der registreres defekt kontroladfærd. De vigtigste træk ved god kontroladfærd er en minimal kontrolafvigelse mellem målværdien og den måleværdi, god fejladfærd uden at overskygge og hurtig justering. Manuel indstilling af kontrolparametrene er normalt ikke nødvendig.

Temperaturudsving kan forekomme, mens controlleren optimeres. Autoindstilling vises med symbol "AT" (Autoindstilling) på grundlæggende skærm. Hvis køleeffekt eller varmekapaciteten ikke er tilstrækkelig til autoindstilling, aflyst dette senest efter 15 minutter.

Regulator driftstilstand

Manuel

Kontrolparametrene indstilles manuel af operatøren. Ordningen kan optimeres til en bestemt applikation ved manuel indstilling. Hvis applikationen er Ændring (temperatur, strømningshastighed, styrekredsløb), skal indstilling af kontrolparametrene muligvis justeres igen. Med denne indstilling er der ingen automatisk controlleroptimering!

BEMÆRK!

Manuel indstilling kræver passende kontrol viden.

Automatisk

Kontrolparametrene indstilles automatisk efter controlleroptimering. Når applikationen er Ændring (temperatur, strømningshastighed, styrekredsløb), denne indstilling automatisk autoindstilling!

Manuel udføre controller optimering

I undtagelsestilfælde (kontroladfærd er ikke tilfredsstillende) anbefales det at udføre controlleroptimering.

1. Vælg [Indstilling] > [Temperaturkontrol] > [Controlleroptimering].
  2. Tryk på startsymbolet () for at starte processen.
    → Kontrolparametrene genberegnes automatisk ().
    → Når controlleroptimeringen er fuldført, skifter symbol tilbage til ().

BEMÆRK!

Hvis kontroladfærden på trods af den udførte optimering ikke er tilstrækkelig, bedes du kontakte din HB-Therm national repræsentation.