Ohjausparametrit optimoidaan automaattisesti sen jälkeen, kun lämpötilan säätöpiirissä on havaittu muutos tai kun viallinen säätökäyttäytyminen havaitaan. Hyvän ohjauskäyttäytymisen tärkeimmät ominaisuudet ovat minimaalinen ohjauspoikkeama tavoitearvon ja mitattu arvo välillä, hyvä vikakäyttäytyminen varjostamatta, ja nopea säätö. Ohjausparametrien manuaalinen asetus ei yleensä ole tarpeen.

Lämpötilan vaihtelut voivat ilmetä, kun ohjainta optimoidaan. Auto-tuning näkyy "AT" (Auto-Tuning) -symbolilla perusnäyttö. Jos jäähdytysteho tai lämmitysteho ei riitä auto-tuning, tämä peruttu viimeistään 15 minuutin kuluttua.

Säätimen käyttötila

Manuaal.

Operaattori asettaa ohjausparametrit manuaal.. Säätely voidaan optimoida tietylle sovellukselle manuaalisella asetus. Jos sovellus on muutos (lämpötila, virtausnopeus, ohjauspiiri), säätöparametrien asetus voidaan joutua säätämään uudelleen. Tällä asetus ei ole automaattista ohjaimen optimointia!

HUOMAUTUS!

Manuaalinen asetus edellyttää asianmukaista valvontatietoa.

Automaattisesti

Ohjausparametrit asetus automaattisesti ohjaimen optimoinnin jälkeen. Kun sovellus on muutos (lämpötila, virtausnopeus, ohjauspiiri), tämä asetus automaattisesti auto-tuning!

Suorita ohjaimen optimointi manuaal.

Poikkeustapauksissa (ohjauskäyttäytyminen ei ole tyydyttävää) on suositeltavaa suorittaa ohjaimen optimointi.

1. Valitse [Asetus] > [Lämpötilan säätö] > [Ohjaimen optimointi].
  2. Napauta aloitussymboli () aloittaaksesi prosessin.
    → Ohjausparametrit lasketaan automaattisesti uudelleen ().
    → Kun ohjaimen optimointi on valmis, symboli muuttuu takaisin ().

HUOMAUTUS!

Jos suoritetusta optimoinnista huolimatta ohjauskäyttäytyminen on riittämätöntä, ota yhteyttä HB-Therm-valtion jälleenmyyjä.