Timer-funktionen giver dig mulighed for at tænde og slukke for enheden på samme tid.

For processer med lange opvarmningstider, især med større eksterne kredsløb (forbrugere), er det en nyttig funktion at tænde for enheden på det tidspunkt. Enheden kan tænde tidligt ved hjælp af den indstillede switch-on tid, så det eksterne kredsløb allerede har nået den ønskede temperatur, når produktionen starter.

Forudsætninger

For at funktionen [Timer] kan aktiveres, skal følgende krav være opfyldt:

Tænd for timeren

1. På startskærmen Grundlæggende skal du trykke på hovedmenuknappen ().
  2. Vælg [Funktioner] > [Timer].
    → tænde funktionen med skyderen ().

Når timeren er aktiv, vises symbolet () på den grundlæggende skærm, og enheden tændes eller slukkes i henhold til de indstillede skiftetider. Hvis enheden er slukket (driftsklar), og mindst én tændingstid er aktiveret, vises en gul advarsel, som informerer dig om, hvornår enheden skal tændes.

Til og fra tid

En tænd/sluk-tid er tilgængelig for hver dag i ugen. Så snart den angivne skiftetid er nået, og timerfunktionen er aktiv, tændes eller slukkes enheden automatisk.

1. På startskærmen Grundlæggende skal du trykke på hovedmenuknappen ().
  2. Vælg [Indstilling] > [Timer] > [Tilslutningstid... ].
  3. Indstil den ønskede tid for den valgte ugedag.
  4. Aktiver eller deaktiver skiftetiderne med skyderen (, ).

BEMÆRK!

• Hvis en skiftetid er indstillet til „inaktiv“ (skyderen slukket), har den indstillede skiftetid ingen effekt. Hvis alle skiftetider er indstillet til „inaktiv“, kan funktionen [Timer] ikke aktiveres (vises i gråt). Det betyder, at funktionen [Timer] automatisk slås fra, når den sidste skiftetid er deaktiveret.
  • Tænd/sluk-tiderne er baseret på den faktiske tid på enheden (klik her). Tider, der mangler på grund af tidsændringer (f.eks. Vinter/sommertid), tages ikke i betragtning.
  • Med samtidige tænd/sluk-tider foretrækkes afbrydelsesprocessen af sikkerhedsmæssige årsager. Dette betyder, at et tændt udstyr er slukket, og et udstyr, der allerede er slukket, forbliver i denne tilstand.