Ajastin-toiminnon avulla voit kytkeä laitteen päälle ja pois päältä samanaikaisesti.

Prosesseissa, joissa on pitkät lämmitysajat, erityisesti suuremmilla ulkoisilla piireillä (kuluttajat), laitteen kytkeminen päälle tuolloin on hyödyllinen toiminto. Laite voi kytkeä päälle aikaisin käyttämällä asetettua käynnistysaikaa niin, että ulkoinen piiri on jo saavuttanut halutun lämpötilan tuotannon alkaessa.

Edellytykset

Jotta [Ajastin] -toiminto voidaan aktivoida, seuraavien vaatimusten on täytyttävä:

Kytke ajastin päälle

1. Napauta aloitusnäytön päävalikkopainiketta ().
  2. Valitse [Ominaisuudet] > [Ajastin].
    → kytke toiminto päälle liukusäätimellä ().

Kun ajastin on aktiivinen, symboli () näkyy perusnäytössä ja laite kytkeytyy päälle tai pois päältä asetettujen kytkentäaikojen mukaan. Jos laite on kytketty pois päältä (käyttövalmis) ja vähintään yksi käynnistysaika on aktivoitu, näyttöön tulee keltainen varoitus, joka ilmoittaa, kun laite kytketään päälle.

Päälle ja pois -aika

Päälle/pois-aika on käytettävissä jokaiselle viikonpäivälle. Heti kun määritetty kytkentäaika on saavutettu ja ajastintoiminto on aktiivinen, laite kytkeytyy päälle tai pois päältä automaattisesti.

1. Napauta aloitusnäytön päävalikkopainiketta ().
  2. Valitse [Asetus] > [Ajastin] > [Käynnistysaika... ].
  3. Aseta haluamasi aika valitulle viikonpäivälle.
  4. Aktivoi tai deaktivoida kytkentäajat liukusäätimellä (,).

HUOMAUTUS!

• Jos kytkentäajaksi on asetettu ”inaktiv” (liukusäädin pois päältä), asetetulla kytkentäajalla ei ole mitään vaikutusta. Jos kaikki kytkentäajat on asetettu ”inaktiviksi”, [Ajastin] -toimintoa ei voida aktivoida (näkyy harmaana). Tämä tarkoittaa, että [Ajastin] -toiminto kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun viimeinen kytkentäaika on pois päältä.
  • Päälle/pois-ajat perustuvat laitteen todelliseen aikaan (klikkaa tästä). Aikoja, jotka puuttuvat ajanmuutosten vuoksi (esim. Talvi/kesäaika), ei oteta huomioon.
  • Samanaikaisilla päälle- ja sammutusaikoilla sammutusprosessi on suositeltava turvallisuussyistä. Tämä tarkoittaa, että kytketty laite on kytketty pois päältä ja laite, joka on jo kytketty pois päältä, pysyy tässä tilassa.