Datum/Uurtijd

Als de gewenste tijdzone niet beschikbaar is in de parameterselectielijst of als de datum en tijd onjuist zijn ondanks de juiste tijdzone-instelling, moeten de datum en tijd manueel worden ingesteld.

OPMERKING!

Als de parameter [Synchronisatie vanaf Gate] zijn ingeschakeld, kunnen de datum en tijd niet manueel worden ingesteld.

1. Selecteer [Instellingen] > [Datum/tijd] > [uurtijd]

2. Stel de parameter in op de gewenste waarde.
  3. Selecteer [Instellingen] > [Datum/tijd] > [Datum]
  4. Stel de parameter in op de gewenste waarde.

Synchronisatie met interface server Gate-6

Als de tempereerapparaat is aangesloten op een Gate-6, kunnen de datum en tijd worden gesynchroniseerd met de Gate-6.

1. Selecteer [Instellingen] > [Datum/tijd] > [Sync From Gate]

2. Inschakelen de functie in met de schuifregelaar ().

Tijdzone

Wanneer het apparaat wordt geleverd, worden de datum en uurtijd ingesteld op Midden-Europese tijd (MEZ). In landen met een andere tijdzone moet dit vóór de inbedrijfstelling dienovereenkomstig worden ingesteld (bijvoorbeeld via de configuratie-assistent).

1. Selecteer [Instellingen] > [Datum/tijd] > [Tijdzone]

2. Stel de parameter in op de gewenste tijdzone.

OPMERKING!

Wanneer tijdzones kunnen worden geselecteerd, schakelt het systeem automatisch over van zomertijd naar wintertijd.