For at styre temperaturreguleringsapparater via en ekstern controller, se her...

Ethernet

Med Thermo-6 temperaturreguleringsenhederne udveksles data med maskinstyringen via interface-server. Gate-6

• Ethernet-interface OPC UA (EUROMAP 82.1 Release 1.01 / OPC 40082-1) bruges til tilslutning Thermo-6 temperaturreguleringsenheder

• Tilslutning til Gate-6: Skift med 2 stikkontakter RJ-45

• Kommercielt tilgængelige Ethernet-kabler fås fra specialforhandlere

BEMÆRK!

Brug kategori 5 eller højere afskærmede kabler til alle Ethernet-forbindelser.

Interface DIGITAL (ZD)

Data udveksles mellem maskinstyringen og Thermo-6 temperaturreguleringsapparater via interface-server. Gate-6

Kabel pin layout

20 mA (current loop)

RS-232

RS-485

RS-422 (tilslutningskabel)

CAN (ZC) interface

Data udveksles mellem maskinstyringen og Thermo-6 temperaturreguleringsapparater via interface-serveren. Gate-6

Kabel pin layout

Adapter (kun til Demag maskiner, T22590O/ID)

• DEMAG udstyr 1 med adresse 13
  • Netstal udstyr 1 med adresse 31