Lämpötilan säätöyksikön ohjaamiseksi ulkoisen ohjaimen kautta, katso tästä...

Ethernet

Thermo-6-lämpötilan säätöyksiköiden avulla tiedot vaihdetaan koneen ohjaimen kanssa liitäntäpalvelimen kautta. Gate-6

• Ethernet-liitäntää OPC UA (EUROMAP 82.1 Release 1.01 / OPC 40082-1) käytetään liitäntä Thermo-6 lämpötilan säätöyksiköt

• Liitäntä to Gate-6: Kytkin 2 pistorasiat RJ-45

• Kaupallisesti saatavilla olevia Ethernet-kaapeleita on saatavana erikoistuneilta jälleenmyyjiltä

HUOMAUTUS!

Käytä luokkaan 5 tai uudempia suojattuja kaapeleita kaikkiin Ethernet-yhteyksiin.

Liitäntä DIGITAL (ZD)

Tietoja vaihdetaan koneen ohjaus ja Thermo-6-lämpötilan temperointilaite välillä liitäntäpalvelimen kautta. Gate-6

Kaapelin tapin asettelu

20 mA (current loop)

RS-232

RS-485

RS-422 (liitäntäkaapeli)

CAN (ZC) -liitäntä

Tietoja vaihdetaan koneen ohjaus ja Thermo-6-lämpötilan temperointilaite välillä liitäntäpalvelimen kautta. Gate-6

Kaapelin tapin asettelu

Sovitin (vain Demag-koneille, T22590O/ID)

• DEMAG-laite 1, osoite 13
  • Netstal laite 1 osoite 31