Ethernet

Gränssnittet är OPC UA UA-servern. En klient krävs för kommunikation. Detta kan implementeras i PC-programvara (t.ex. OPC UA Browser) eller en maskinstyrning. Data utbyts antingen direkt mellan maskinstyrningen och temperaturstyrenheten Thermo-6 eller via gränssnittsserver. Gate-6

• Ethernet-gränssnitt OPC UA (EUROMAP 82.1 Release 1.01 / OPC 40082-1)
  • Frontpanel anslutning: 2-socket switch RJ-45
  • Kommersiellt tillgängliga Ethernet-kablar finns tillgängliga från specialiserade återförsäljare

ANMÄRKNING!

Använd skärmade kablar i kategori 5 eller högre för alla Ethernet-anslutningar.

USB

Data utbyts mellan temperaturstyrenheten Thermo-6 och en USB-databärare.

• Frontpanelens anslutning: USB-A
  • Kommersiellt tillgängliga USB-databärare typ A tillgängliga från specialiserade återförsäljare

ANMÄRKNING!

FAT-, FAT32-, exFAT- och ext2/3/4-formaterade USB-enheter stöds.

HB CAN internt

Data utbyts mellan temperaturstyrenheten Thermo-6 och flödesmätare Flow-5.

Kabelstiftets layout

Alarm och extern styrning

Tempereringsaggregat kan anslutas till formsprutningsmaskinen och styras via potentialfria kontakter.

Funktioner i den potentialfria övergången kontakt:

• Read upp larmstatusen för tempereringsaggregat
  • Slå på och stänga av aggregat
  • Växla mellan börvärden (Börvärde temperatur 1, Börvärde temperatur 2)

Kabelstiftets layout

Funktion

KontaktaMaximal belastning
I/O-enhetENStäng (signalkant)

Avöppen (signalkant)
Börvärde temperatur2Stäng (signalkant)

1öppen (signalkant)
Alarmkontakt-

250 VAC, 4 A