Erikoisversio (liite A): Turvallisuussammutus hälytyksen ja ulkoisen koettimen avulla

Kuvaus

Tässä versiossa laite on varustettu lisäreleellä (KA 19), jota voidaan käyttää laitteen sammuttamiseen turvallisesti. Toimintaa varten rele (KA 19) on toimitettava ulkoisella 24 VDC: n jännitteellä. Jos ulkoinen 24 VDC jännite katkeaa, rele (KA 19) sammuu ja sammuttaa laitteen potentiaalittoman koskettimen kautta.

Muutosparametrien asetus

Tämän version päävalikossa vaaditaan seuraava Asetus kohdassa [Asetukset] > [Sekalaiset]:

• Parametrit [Turvallinen -OFF Kautta Ext. Yhteystiedot]
    → kytke toiminto päälle liukusäätimellä ().
  • Aseta [Muotin tyhjennyslämpötila] -parametriksi ”90° C”.

HUOMAUTUS!

Onko parametrit [Turvallinen. -OFF Kautta Ext. Yhteystiedot] on kytketty päälle, loput Ominaisuudet ulkoisen koettimen ohjaus (kytkentä tavoitearvo 1 tai 2) deaktivoidaan potentiaalittoman koskettimen kautta.

Sähkökaavion muutos (ote)

Komponenttien järjestely

Legendan muutos

lyhenneKuvausteloitus
KA19Turvallinen sammutusrele