Laite jäähtyy, kunnes kaikki lämpötilat (Menovirtaus, Kelaus taaksepäin ja, jos saatavilla, ulkoinen) ovat alhaisemmat kuin asetettu lämpötila [jäähdytyslämpötila]. Paine vapautuu ja laite sammuu. Valinnainen, voidaan asettaa odotusaika, jota odotetaan sen jälkeen, kun lämpötila [jäähdytyslämpötila] on saavutettu, ennen kuin laite sammuu.

1. Paina toimintopainiketta () perusnäytössä.
    → Painiketta on painettava noin ¼ s toiminnon suorittamiseksi.

Tai

1. Napauta aloitusnäytön päävalikkopainiketta ().
  2. Valitse [Ominaisuudet] > [Jäähdytys
    ] → kytke toiminto päälle liukusäätimellä ()

HUOMAUTUS!

Jos [Jäähdytys] -toiminto on aktivoitu, Myös [Muotin tyhjennys] -toiminto aktivoituu, laite tyhjentää muottityhjennyksen ennen sen kytkemistä Sammuta.

jäähdytyslämpötila

[Jäähdytys] -toiminnolla laite sammuu, kun asetettu lämpötila [jäähdytyslämpötila] on saavutettu.

1. Napauta aloitusnäytön päävalikkopainiketta ().
  2. Valitse [Asetus] > [Sekalaiset] > [Jäähdytyslämpötila].

3. Aseta parametrit haluttuun arvoon.

Odotusaika jäähdytyksen jälkeen

Heti kun lämpötila [Jäähdytyslämpötila] on saavutettu, laite odottaa asetettua Zeit-aikaa ennen sammuttamista.

1. Napauta aloitusnäytön päävalikkopainiketta ().
  2. Valitse [Asetus] > [Sekalaiset] > [Odotusaika jäähdytyksen jälkeen].

3. Aseta parametrit haluttuun arvoon.