Mitatut arvot kirjoitetaan jatkuvasti laitteen sisäiseen tietovälineeseen aina, kun ne ovat muutos. Tallennetut mittausarvot (asetusarvo, menovirtaus, paluuvirtaus, ulkoinen ja virtausnopeus) voidaan tarkastella suoraan näytöllä trendikuvaajana. Yksityiskohtaista vianmääritystä varten kaikki tallennetut mittausarvot voidaan tallentaa USB-tietovälineeseen myöhemmin.

Trend-kaavio

Rekisterisymbolin () alla olevalla perusnäyttö lämpötila ja virtausnopeuden ennalta määritettyjen mittausarvojen tallennus näkyy trendikuvaajana.

Lämpötilan mittauskaavio (1)
  • [Asetusarvo] (nykyinen)
  • [Menovirtaus]
  • [Paluuvirtaus]
  • [Ulkoinen] (jos saatavilla)
Flow mittauskaavio (2)
  • [Läpivirtaus]
Toisto/tauko (3)
  • Taukopainikkeen () painaminen keskeyttää live-tilan.
    → Trendikaaviota voidaan tarkastella ilman jatkuvaa muutos
    → Trendikaaviota voidaan siirtää aikajanalla pyyhkäisemällä vasen ja oikea
    → aika-akseli voidaan zoomata sisään ja ulos
  • Paina toistopainiketta () jatkaaksesi live-tilaa.
    → aika-akseli palaa automaattisesti reaaliaikaiseen trendikuvaajaan
    → aika-akseli voidaan lähentää ja loitontaa

Tilanäyttö (4)

• Live: Live-tila on aktiv.
  • Hold: Live-tila on keskeytetty.

Zoom-Aikajana-painike (5)

Lyhyempi aikaväli vähintään 1 min/div.

Zoom-Aikajana-painike (6)

Pidempi aikaväli enintään 80 min/div.

Tietojen varmuuskopiointi

HUOMAUTUS!

• FAT-, FAT32-, exFAT- ja ext2/3/4-tiedostoilla alustettuja USB-asemia tuetaan.
  • Jos tallentaminen USB-levylle ei ole mahdollista, näyttöön tulee asianmukainen varoitus.
  • Huomautus, että vientiprosessi voi kestää jopa 30 minuuttia valitusta ajanjaksosta (2 viikkoa) riippuen.
  • Jokaiselle laitteelle luodaan automaattisesti erillinen hakemisto USB-levylle, johon tallennustiedostot kirjoitetaan.
  • Jokaiselle tunnisteelle luodaan uusi tallennustiedosto.
  1. Kiinni USB-asema.
  2. Valitse [Tallenna/lataa] > [Historialliset Tiedot] > [Kauden Historiatiedot]
  3. Aseta parametri haluttuun Wertiin.
    Kuluvan päivän tiedot tallennetaan, mukaan lukien valittu edellinen jakso (päivät, viikot).
  4. Napauta levyn symboli () [Historiallisten Tietojen Vieminen] -parametreissa aloittaaksesi prosessin.
    → Tiedot kirjoitetaan USB-levylle ZIP-tiedostona. Tietojärjestelmä avataan automaattisesti ja nykyinen edistyminen näkyy (→ Kuva). Lisäksi prosessi näkyy perusnäytössä, jossa tietoväline Symbol vilkkuu keltainen (). → Kun tiedonsiirto on valmis, käyttäjälle ilmoitetaan ja ilmoitetaan valkoisella symbolilla tietovälineessä ().
  5. Poista USB-levy.

Nimeä tiedot

USB-levyn tiedostonimet luodaan automaattisesti seuraavien esimerkkien mukaisesti.

Hakemiston kansio:

• His_<UnitBasicType>_<Serialnumber>_<YYYYMMDD_HHMMSS>.zip
    → His_HB-160Z61_2306-777_20230215_143823.zip

Tallennus tiedosto:

• His_<UnitBasicType>_<Serialnumber>_<YYYYMMDD>.csv
    → His_HB-160Z61_2306-777_20230215.csv

Visualisoi tiedot

Tallennettujen tietojen visualisointi ja käsittely, ohjelmisto VIP (visualisointiohjelma) voidaan ladata osoitteesta https://knowledge.hb-therm.eu.