Käyttäjäprofiili

Käyttäjäprofiili estää käyttövirheet ja parantaa selkeyttä. Valikon otsikot, toiminnot ja parametri näytetään tai piilotetaan asetetun käyttäjäprofiilin perusteella.

ProfiiliLyhenneKäyttäjä
Vakio

S

Vakio operaattori
Laajennettu

E

Koneen asettaja
Kunnossapito

U

Huoltohenkilöstö (asiakas, HB-Therm)

Vaihda käyttäjäprofiili

Jos haluat muuttaa käyttäjäprofiilia, sinun on ensin syötettävä nelinumeroinen pääsykoodi.

1. Napauta profiilipainiketta () perusnäyttö.
  2. Valitse [Käyttäjäprofiili]

3. Aseta parametri haluttuun Wertiin.

Käyttövapauttaminen

Käyttäjän hyväksyntätaso määrittää, mitä toiminnot tai arvot voidaan muuttaa. Voidaan nähdä, mitkä parametri on osoitettu Valikko rakenne mihin käyttövapauttaminen hyväksyntälupa.

TasoKäyttövapauttaminen
0Ei pääsyä
1Pääsy ominaisuuksiin
2Pääsy tavoitearvoihin
3Pääsy asetukset ja valvontaan
4Palvelun saatavuus

Aikarajoitettu käyttäjän hyväksyntä

Kun yrität vaihtaa lukittua arvo, pääsykoodi-ikkuna tulee näyttöön. Kun olet syöttänyt kelvollisen koodin, käyttäjän hyväksyntä asetetaan väliaikaisesti korkeimmalle tasolle (4) määritellylle Zeitille. Kun [Operaattorin hyväksyntäaika] -parametreille asetettu Zeit on kulunut, kelvollinen koodi on syötettävä uudelleen tai määritettävä korkeampi lentotoiminnan harjoittajan hyväksyntä.

1. Valitse [Kunnossapito] > [Parametri] > [käsittely] > [Käyttövapauttaminen Julkaisuaika]

2. Aseta parametri haluttuun Wertiin.

Pääsykoodi

HUOMAUTUS!

• Kun se toimitetaan tehtaalta, laite 1 2 3 4pääsykoodi on.
  • Laite luvattoman käytön estämiseksi on suositeltavaa vaihtaa pääsykoodi ensimmäisen käytön jälkeen. Jos nykyinen koodi katoaa, ota yhteyttä HB-Therm edustajaasi.

Vaihda pääsykoodi

1. Napauta profiilipainiketta () perusnäyttö.
  2. Valitse [Vaihda Koodi]

3. Anna olemassa oleva pääsykoodi
  4. Anna uusi pääsykoodi
  5. Validoida uusi pääsykoodi