laite voidaan liittää ulkoinen lämpötila-anturi ulkoisen hydraulipiirin (esim. Ruiskuvalumuotin) lämpötila säätämiseksi tai mittaamiseksi (→ Asetukset).

Liitettäviä anturityyppejä:

• Termoelementti tyyppi J, K, T
  • Pt 100 2-, 3- tai 4-johdinpiirissä

HUOMAUTUS!

Thermo-6-laitteiden ulkoisen lämpötila-anturin liitäntä on nyt 8-nastainen M12-pyöreä pistorasia (Thermo-5: llä ja vanhemmilla sarjoilla on 5-nastainen ääniliitäntä).

Jos 5-nastainen ääniliitin on asennettu ulkoinen anturi anturiin (työkaluanturi), kaapelisovitinta (T29279, katso) on käytettävä liitäntä Thermo-6-laitteeseen tai ulkoinen anturi pistoke on vaihdettava. Lisävarusteiden luettelo

huomautus, että kaapelisovitinta (T29279) käytettäessä saattaa ilmetä enintään 2 °C:n ylimääräinen mittausvirhe, joka johtuu erilaisista siirtymälämpötiloista (termopari) tai kosketusresistanssista (Pt 100). Kaapelisovittimen kaapelin pituus on sellainen, että se voidaan asentaa vain laite etuoven taakse (mukaan lukien liitäntä ulkoiselle anturille). Jos tehokas mittausvirhe on tiedossa, se voidaan korjata kohdassa [Asetus] > [Ulkoinen anturi] > [Ulkoinen Anturin siirtymä].

Termoelementti

Tyyppi

Normikaapeli takki

Kaapeli valot

J (Fe-CuNi)

IEC

musta

musta

valkoinen

DIN

sininen

punainen

sininen

K (NiCr-Ni)

IEC

vihreä

vihreä

valkoinen

DIN

vihreä

punainen

vihreä

T (Cu-CuNi)

IEC

ruskea

ruskea

valkoinen

DIN

ruskea

punainen

ruskea

Vastus lämpömittari