Tuotantoprosessin tasaisen laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi lämpötilan säätöyksiköt on tarkistettava ja kalibroitava säännöllisesti. Lämpötilan säätölaitteet koskevat tyypillisesti lämpötilan ja virtauksen mittausta sekä Pumpun suorituskykyä. Laatutestin suorittamiseen tarvitaan HB-TP180-testauslaite. Laite on kiinnitetty suoraan Thermo-6-lämpötilansäätöyksikön syöttö- ja kelauslinjoihin ja mahdollistaa mitattujen arvojen helpon tallentamisen ohjatun testin avulla. Varmenteen luomiseksi tiedot voidaan siirtää tietokoneelle USB-tietovälineen kautta ja käsitellä edelleen VIP-ohjelmistolla (visualisointiohjelma → lataus).

HUOMIO!

Thermo-6-lämpötilan säätöyksiköiden HB-TP180-testilaitteen turvallista ja tehokasta käyttöä varten lue testilaitteen ohjeet huolellisesti ennen työn aloittamista (O8354-DE). Turvallisen työn perusedellytys on kaikkien turvallisuusohjeiden noudattaminen ja pätevän ammattihenkilöstön huolellinen toiminta henkilö- ja omaisuusvahinkojen aiheuttamien onnettomuuksien estämiseksi.

Edellytys

Seuraavat edellytykset vaaditaan ohjatun testimenettelyn suorittamiseksi: