Differentiaalivirran mittausmenetelmää on käytettävä suojajohtimen virran mittaamiseen laitteissa, joissa on taajuusmuuttaja.

Laitteen on oltava toiminnassa suojajohtimen virran mittaamiseksi. Kaikki ulkoiset johtimet, mukaan lukien nollajohtimet (jos saatavilla), ohjataan herkän virran mittauspuristimen (mA-alue) läpi. Kaikkien ulkoisten ja nollajohtimien mitattu differentiaalivirta vastaa laitteen suojajohtimen virtaa.

Thermo-6-lämpötilan säätöyksiköt on varustettu vakiona taajuusmuuttajalla, jonka vuotovirta on jopa 5 mA. Jos vuotovirta ylittää tämän arvon erovirtamittausmenetelmän testauksen aikana, suosittelemme ottamaan yhteyttä HB-Thermin asiakaspalveluun.

Suojajohtimen virran mittaamiseksi standardin DIN EN 50678 (VDE 0701), DIN EN 50699 (VDE 0702) mukaisesti on käytettävä tarvittavia mittauslaitteita.

Korvaava vuotovirran mittausmenetelmä ei sovellu laitteisiin, joissa on taajuusmuuttaja taajuusmuuttajien erilaisten piirien vuoksi.

Lisäksi suojajohtimen virran mittaaminen suoralla menetelmällä ei sovellu lämpötilansäätöyksiköille, koska laitetta on käytettävä erillään tätä mittausta varten.