Pätevyys

• Ammattihenkilöstö

Vaaditut laitteet

• Hydraulinen johto menovirtaus paluuvirtaus liitäntä välillä sisäänrakennetulla lämpötila-anturilla (sisähalkaisija vähintään 8 mm, enimmäispituus 1 m)
  • Testattu lämpötila mittauslaite, joka on hyväksytty vertailumittaukseen (sovitettu käytettyyn lämpötila-anturiin)
  • HB-TP180-testilaitetta voidaan käyttää valinnainen lämpötilan mittaus. Tiedot on osoitteessa https://knowledge.hb-therm.eu

Menettely

Sisäinen lämpötila-anturi:

1. Asenna hydraulinen johto menovirtaus paluuvirtaus -liitäntöjen väliin.
  2. Kytke laite päälle napauttamalla I/O-painiketta ().
  3. Valitse [Asetusarvot] > [Aseta Arvon lämpötila 1]
  4. Aseta parametri arvoksi ”80 °C”.
  5. Odota, kunnes vaadittu lämpötila saavutetaan ja pidetään vakiona.
  6. Read laitteessa näkyvä virtauslämpötila ja paluulämpötila ja vertaa niitä vertailumittauslaitteessa näkyvään lämpötilaan.

Ulkoinen lämpötila-anturi:

1. Kiinni ulkoinen lämpötila-anturi laitteeseen.
  2. Ulkolämpötila-anturi asetetaan vertailuvesihauteeseen 80 °C:n lämpötilaan.
  3. Kytke laite päälle napauttamalla I/O-painiketta ().
  4. Read laitteessa näkyvän ulkoinen anturi lämpötila ja vertaa sitä vertailuvesihauteen lämpötilaan.

Kalibroi lämpötila-anturit

• Jos poikkeama on <3 °C, lämpötilan mittaus on toleranssialueella.
  • Jos poikkeama on > 3 °C, laitteen lämpötila-anturit on tarkistettava. Suurempien lineaaristen virheiden tapauksessa yksittäiset lämpötila-anturit voidaan kalibroida → [Kunnossapito] > [Kalibrointi] > [Lämpötila] > [.. ]

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä HB-Therm-edustajaasi (www.hb-therm.com).