tarkoitus

Thermo-6-lämpötilan säätöyksiköiden puhdistus

pätevyys

Ammattihenkilöstö

Edellytys

HUOMAUTUS!

Lämpötilan säätö säätöyksiköiden puhdistamiseksi Clean-5: n ohjelmistoversio on oltava uudempi kuin SW51-1 1322.

HUOMAUTUS!

Puhdistaa lämpötilan säätöyksiköt Clean-5: llä edellyttää vastaavien käyttöohjeiden tuntemusta.
→ Thermo-6-opas → Clean-5-ohjeet

henkilökohtaiset suojavarustus

Suojavarusteita on käytettävä kaiken työn aikana:

Suojakäsineet suojaavat käsiä hankauksilta, leikkauksilta tai syvemmiltä vammoilta sekä kosketukselta kuumien pintojen ja happojen ja emästen kanssa kemikaaleja käsiteltäessä.

menettely

VAROITUS!

Kemikaalien aiheuttama loukkaantumisriski!
Tyypistä ja laimennuksesta riippuen kemikaalit voivat aiheuttaa palovammoja, ärsyttää hengityselimiä ja limakalvoja ja niillä on myrkyllinen vaikutus nieltynä. Siksi:

• Vain koulutettu ammattihenkilöstö tekee työtä kemikaalien kanssa.
  • Kemikaalien käsittelyn yleisiä turvallisuusohjeita käyttöturvallisuustiedotteiden mukaisesti on noudatettava tarkoin.
  • Älä sekoita kemikaaleja.

laitteet käyttöönotto

• Valmistele puhdistettava temperointilaite. Poista kaikki olemassa olevat hydrauliset liitännät.
  • Tee hydrauliset liitännät (kuva. ):
    • Liitäntä S1 (Clean-5) → liitäntä C (Thermo-6)
    • Liitäntä S2 (Clean-5) → liitäntä PÄÄLLE (Thermo-6)
    • Liitäntä B (Thermo-6) → liitäntä D (Thermo-6)
  • Kytke Thermo-6- ja Clean-5-pistokkeet ja kytke pääkatkaisin päälle.

Clean-5 erityinen asetus

• Valitse [Asetus ] > [Puhdistus ] > [Väli Virtauksen Suunnanvaihto].
  • Aseta parametri ”POIS”.

Thermo-6 erityinen asetus

• Napauta profiilipainiketta () perusnäyttö.
  • Valitse [Käyttäjäprofiili]
  • Aseta parametri ”kunnossapito”.
  • Valitse [Kunnossapito] > [Testi] > [Huoltotila] > [Jäähdytyksen 1 toimialue (Aset)].
  • Aseta parametri arvoksi ”100%”.

Aloita puhdistus

• Päällekytkentä puhdistuslaite Clean-5 päälle painikkeella ().
    → puhdistus käynnistyy automaattisesti. Noudata Clean-5-näytön ohjeita.
    → Kun puhdistus on valmis, puhdistuksen onnistuminen näkyy.

HUOMAUTUS!

Jos lämpötilan ohjausyksikköä ei käytetä puhdistus jälkeen, on suositeltavaa säilyttää temperointilaite Clean-5: n avulla.

nollaus erityinen Thermo-6-asetus

• Valitse [Kunnossapito] > [Testi] > [Huoltotila] > [Huoltotila].
  • Aseta parametri ”POIS”.
    → Jäähdytysventtiilin 1 sijainti palautetaan siten automaattisesti 0%: iin.

nollaus Thermo-5 erityinen asetus

• Valitse [Asetus ] > [Puhdistus ] > [Väli Virtauksen Suunnanvaihto].
  • Aseta parametri arvoon ”5 min”.

sammuta laitteet

• Sammuta Thermo-6- ja Clean-5-laitteet painikkeella ().
  • Sammuta Thermo-6- ja Clean-5-pääkytkin (QS 1).
  • Poista hydrauliset liitännät.