För att styra tempereringsaggregat via en extern styrenhet, se här...

Ethernet

Med temperaturkontrollenheterna Thermo-6 utbyts data med maskinstyrenheten via gränssnittsservern. Gate-6

• Ethernet-gränssnitt OPC UA (EUROMAP 82.1 Release 1.01 / OPC 40082-1) används för att anslutning Thermo-6 temperaturstyrenheter

• Anslutning till Gate-6: Växla med 2 uttag RJ-45

• Kommersiellt tillgängliga Ethernet-kablar finns tillgängliga från specialiserade återförsäljare

ANMÄRKNING!

Använd skärmade kablar i kategori 5 eller högre för alla Ethernet-anslutningar.

Gränssnitt DIGITAL (ZD)

Data utbyts mellan maskinstyrningen och temperaturstyrenheten Thermo-6 via gränssnittsserver. Gate-6

Kabelstiftets layout

20 mA (current loop)

RS-232

RS-485

RS-422 (anslutningskabel)

CAN (ZC) gränssnitt

Data utbyts mellan maskinstyrningen och temperaturstyrenheten Thermo-6 via gränssnittsservern. Gate-6

Kabelstiftets layout

Adapter (endast för Demag-maskiner, T22590O/ID)

• DEMAG-enhet 1 med adress 13
  • Netstal aggregat 1 med adress 31