Ethernet

Käyttöliittymä on OPC UA -palvelin. Viestintä tarvitaan asiakasta. Tämä voidaan toteuttaa PC-ohjelmistolla (esim. OPC UA Browser) tai koneen ohjaus. Tietoja vaihdetaan joko suoraan koneen ohjaus ja Thermo-6-lämpötilan temperointilaite välillä tai liitäntäpalvelimen kautta. Gate-6

• Ethernet-liitäntä OPC UA (EUROMAP 82.1 Release 1.01 / OPC 40082-1)
  • Etupaneelin liitäntä: 2-pistorasiainen kytkin RJ-45
  • Kaupallisesti saatavilla olevia Ethernet-kaapeleita on saatavana erikoistuneilta jälleenmyyjiltä

HUOMAUTUS!

Käytä luokkaan 5 tai uudempia suojattuja kaapeleita kaikkiin Ethernet-yhteyksiin.

USB

Tiedot vaihdetaan Thermo-6-lämpötilan temperointilaite ja USB-tietovälineen välillä.

• Etupaneelin liitäntä: USB-A
  • Kaupallisesti saatavilla olevat A-tyypin USB-tietovälineet, jotka ovat saatavana erikoistuneilta jälleenmyyjiltä

HUOMAUTUS!

FAT-, FAT32-, exFAT- ja ext2/3/4-alustettuja USB-asemia tuetaan.

HB CAN sisäinen

Tiedot vaihdetaan Thermo-6-lämpötilan temperointilaite ja Flow-5-virtausmittarin välillä.

Kaapelin tapin asettelu

Hälytys ja ulkoisen koettimen ohjaus

Temperointilaite voidaan liittää ruiskuvalukoneeseen ja ohjata potentiaalittomien koskettimien kautta.

Mahdollisen vapaan vaihtokoskettimen toiminnot:

• Read ääneen temperointilaite hälytystila
  • Kytke laite päälle ja pois päältä
  • Vaihda asetusarvon välillä (Lämpötilan asetusarvo 1, Lämpötilan asetusarvo 2)

Kaapelin tapin asettelu

Toiminto

Ottaa yhteyttäMaksimikuorma
Laite I/OASulje (signaalin reuna)

PoisAvoin (signaalin reuna)
Lämpötilan asetusarvo2Sulje (signaalin reuna)

1Avoin (signaalin reuna)
Hälytysyhteys-

250 VAC, 4 A