Ethernet

De interface is de OPC UA UA-server. Voor communicatie is een klant nodig. Dit kan worden geïmplementeerd in pc-software (bijvoorbeeld OPC UA Browser) of in een machinebesturing. Gegevens worden rechtstreeks uitgewisseld tussen de machinebesturing en de Thermo-6-temperatuurregeleenheid of via de interface server. Gate-6

• Ethernet-interface OPC UA (EUROMAP 82.1 Release 1.01 / OPC 40082-1)
  • Aansluiting op het voorpaneel: schakelaar met twee sockets RJ-45
  • In de handel verkrijgbare Ethernet-kabels zijn verkrijgbaar bij speciaalzaken

OPMERKING!

Gebruik afgeschermde kabels van categorie 5 of hoger voor alle Ethernet-verbindingen.

USB

Er worden gegevens uitgewisseld tussen de Thermo-6-temperatuurregeleenheid en een USB-gegevensdrager.

• Aansluiting op het voorpaneel: USB-A
  • In de handel verkrijgbare USB-gegevensdragers type A, verkrijgbaar bij speciaalzaken

OPMERKING!

USB-drives met FAT-, FAT32-, exFAT- en ext2/3/4-formaat worden ondersteund.

HB CAN intern

Er worden gegevens uitgewisseld tussen de Thermo-6-temperatuurregeleenheid en de doorstroommeter Flow-5.

Indeling van de kabelpen

Alarm en externe besturing

De tempereerapparaat kan op de spuitgietmachine worden aangesloten en via potentiaalvrije contacten worden aangestuurd.

Functies van het potentiaalvrije wisselcontact:

• Read de alarmstatus van de tempereerapparaat
  • Het apparaat in- en uitschakelen
  • Schakel tussen instelpuntwaarden (Setpoint temperatuur 1, Setpoint temperatuur 2)

Indeling van de kabelpen

Functie

ContactMaximale belasting
I/O van het apparaatEENSluiten (signaalland)

UitOpen (signaalland)
Setpoint temperatuur in2Sluiten (signaalland)

1Open (signaalland)
Alarmcontact-

250 VAC, 4 A