doel

reiniging van Thermo-6-temperatuurregelaars

kwalificatie

Vakkundig personeel

Voorwaarde

OPMERKING!

Om de temperatuurregeleenheden te reinigen, moet de software versie van de Clean-5 nieuwer zijn dan SW51-1 1322.

OPMERKING!

Voor het reinigingsbedrijf van temperatuurregelaars met de Clean-5 is kennis van de betreffende bedieningsinstructies vereist.
→ Thermo-6-handleiding → Clean-5-instructies

persoonlijke beschermingsmiddelen

Tijdens alle werkzaamheden moeten beschermende uitrusting worden gedragen:

Veiligheidsbril met afdichting om de ogen te beschermen tegen spatwater.

Veiligheidshandschoenen om de handen te beschermen tegen schaafwonden, snijwonden of diepere verwondingen en tegen contact met hete oppervlakken en zuren en basen bij het omgaan met chemicaliën.

pocedure

WAARSCHUWING!

Gevaar voor letsel door chemicaliën!
Afhankelijk van het type en de verdunning kunnen chemicaliën brandwonden veroorzaken, ademhalingsorganen en slijmvliezen irriteren en bij inslikken een toxisch effect hebben. Daarom:

• Laat uitsluitend geschoold vakkundig personeel werkzaamheden met chemicaliën uitvoeren.
  • De algemene veiligheidsinstructies voor het omgaan met chemicaliën in overeenstemming met de veiligheidsinformatiebladen moeten zorgvuldig worden opgevolgd.
  • Gebruik geen chemicaliën door elkaar.

apparaten implementeren

• Bereid de tempereerapparaat voor om te worden gereinigd. Verwijder allemaal bestaande hydraulische aansluitingen.
  • Hydraulische aansluitingen maken (fig. ):
    • Aansluiting S1 (Clean-5) → Aansluiting C (Thermo-6)
    • Aansluiting S2 (Clean-5) → Aansluiting IN (Thermo-6)
    • Aansluiting B (Thermo-6) → Aansluiting D (Thermo-6)
  • Sluit de Thermo-6- en Clean-5-stekkers aan en zet de hoofdschakelaar aan.

Speciale instelling Clean-5

• Selecteer [Instelling ] > [Reiniging ] > [Interval Stroomommekeer].
  • Stel de parameter in op „UIT”.

Thermo-6 speciale instelling

• Tik op de profielknop () op het basisbeeldscherm.
  • Selecteer [Gebruikersprofiel]
  • Stel de parameter in op „onderhoud”.
  • Selecteer [Service] > [Test] > [Servicemodus] > [Regelweg Koeling 1 (gevr.)].
  • Stel de parameter in op „100%”.

Begin met reiniging

• Inschakelen het reinigingsunit Clean-5 in via de knop () .
    → De reiniging start automatisch. Volg de instructies op het Clean-5-scherm.
    → Wanneer de reiniging is voltooid, wordt het succes van de reiniging weergegeven.

OPMERKING!

Als de tempereerapparaat na reiniging niet meer wordt gebruikt, wordt aanbevolen om de tempereerapparaat te bewaren met behulp van de Clean-5.

Speciale Thermo-6-instelling reset

• Selecteer [Service] > [Test] > [Servicemodus] > [Servicemodus].
  • Stel de parameter in op „UIT”.
    → De positionering van koelklep 1 wordt daarom automatisch teruggezet naar 0%.

Speciale instelling reset Thermo-5

• Selecteer [Instelling ] > [Reiniging ] > [Interval Stroomommekeer].
  • Stel de parameter in op „5 min.”

apparaten uitschakelen

• Uitschakelen de Thermo-6- en Clean-5-apparaten uit met de knop ().
  • Schakel de hoofdschakelaar Thermo-6 en Clean-5 uit (QS 1).
  • Hydraulische aansluitingen verwijderen.