Standardversionen af interface-server Gate-6 gør ingen sin egen brugergrænseflade. Indstillingerne for Gate-6 (protokol konverter, «e-cockpit» kobling, netværksindstillinger, dato/tid) Thermo-6 foretages via brugergrænsefladen på temperaturreguleringsapparater, som er i samme netværk som Gate-6.

Statusvisning

hvid → startproces aktiv

grøn → Alt er okay

Gate-6 er forbundet til mindst en Thermo-6 temperaturreguleringsapparater.

blinkende grønt → forbindelsesproces aktiv

Gate-6 tilsluttes en Thermo-6 temperaturreguleringsapparater.

Blåblinkende → Bluetooth-parringsproces aktiv

blinkende gul → advarsel

Overhold detaljerne i advarslen på brugergrænsefladen på Thermo-6 temperaturreguleringsapparater.

blinkende gul-rød-→ software-opdatering aktiv

Overhold detaljer om opdateringsprocessen på brugergrænsefladen til Thermo-6 temperaturreguleringsapparater.

blinker rød → fejl

Overhold detaljer om fejlen på brugergrænsefladen på Thermo-6 temperaturreguleringsapparater.

3x hvid blinkende → nulstilling vellykket

Nulstilling af netværksindstillingerne efter at have trykket på nulstillingsknappen lykkedes.

3x blinkende rød → nulstilling mislykkedes

Nulstilling af netværksindstillingen efter at have trykket på nulstillingsknappen mislykkes.