Speciale versie (bijlage A): Veiligheidsuitschakeling via alarm en externe besturing

Omschrijving

In deze versie is het apparaat uitgerust met een extra relais (KA 19), waarmee het apparaat veilig kan worden uitgeschakeld. Voor gebruik moet het relais (KA 19) worden voorzien van een externe spanning van 24 VDC. Als de externe 24 VDC-spanning wordt onderbroken, wordt het relais (KA 19) uitgeschakeld en wordt het apparaat via een potentiaalvrij contact uitgeschakeld.

Parameterinstelling wijzigen

Voor deze versie zijn de volgende Instellingen vereist in het hoofdmenu onder [Instellingen] > [Diversen]:

• Parameters [Veilig uit via ext. Contact]
    → de functie inschakelen met de schuifregelaar ().
  • Stel de parameter [Temperatuur Van De Matrijslediging] in op „90°C”.

OPMERKING!

R. Wa de parameter [Veilig. -UIT via ext. [Contact] is ingeschakeld, de overige Functies van de externe besturing (schakeldoelwaarde 1 of 2) worden via het potentiaalvrije contact gedeactiveerd.

Elektrisch schema wijzigen (uittreksel)

Componentenregeling wijzigen

Legenda wijzigen

afkortingAanduidingexecutie
KA19Veiligheidsuitschakelrelais