Storingen worden op het basisbeeldscherm in het statusveld en via de (Spotlight) vloerverlichting weergegeven. Bovendien informeert een akoestisch alarm (hoorn) de operator in geval van een storing. Als u op het statusveld (symbool ) tikt, wordt het informatiesysteem geopend. Het informatiesysteem geeft algemene informatie over het apparaat weer, evenals informatie over fouten en waarschuwingen die zich voordoen.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende waarschuwingsniveaus, die passende reacties uitlokken (→ fouttabel)

Waarschuwingsniveau5101320303335

statusveld (Spotlight)

GeelGeelGeelRoodRoodRoodRood
verwarmingUit--UitUitUitUit
pomp----UitUitUit
koeling----UitUitUit
hoorn-AktiefAktiefAktiefAktiefAktiefAktief
alarmcontact-AktiefAktiefAktiefAktiefAktiefAktief
alarm op interface-AktiefAktiefAktiefAktiefAktiefAktief
AlarmbevestigingAutomatischAutomatischManueelManueelManueelManueelManueel

In geval van storingen in het waarschuwingsniveau 10–35:

• De hoorn, het alarmcontact (extra uitrusting ZB) worden geactiveerd en de storing wordt doorgegeven aan de interface (ZD, ZC, ZPhulpapparatuur).
  • Tik op de knop () om het geluid van hoorn te dempen.
  • Bepalen de oorzaak van de storing (→De oorzaak van de storing bepalen).
  • Herken de storing door op de knop te tikken () of door naar links te vegen (→ afb.). De fout is niet langer zichtbaar.