Kwalificatie

• Vakkundig personeel

Vereiste apparatuur

• Geen speciale apparatuur
  • Optioneel kan een HB-TP180-testapparaat worden gebruikt voor drukmeting. Ga voor meer informatie naar https://knowledge.hb-therm.eu.

Pocedure

1. Selecteer [Functies] > [Matrijslediging]
  2. Uitschakelen de functie uit met de schuifregelaar ().
  3. Verwijder de hydraulische aansluitingen op de voorloop- en Rewind-leidingen.
  4. De druk die op de manometer wordt weergegeven, moet 0 bar +0,3 bar zijn.
  5. Selecteer [Indicatie] > [Actuele Waarden] > [Systeemdruk]
    → De Systeemdruk
    moet 0,0 bar ± 0,1 bar zijn.
  6. Selecteer [Display] > [Actuele Waarden] > [druk Voorloop]
    → De Druk Voorloop
    moet 0,0 bar ± 0,1 bar zijn.

Druksensor kalibreren

• Als de afwijking >0,1 bar is, moeten de druksensoren van het apparaat worden gecontroleerd. Voor grotere lineaire fouten kunnen de afzonderlijke druksensoren worden gekalibreerd → [Service] > [Kalibreren] > [Druk] > [Druksensor 1 Offset] of [Druksensor 2 offset].

Als u vragen hebt, neem dan contact op met uw HB-Therm-vertegenwoordiger (www.hb-therm.com).