Kvalifikation

• Fagpersonale

Nødvendigt udstyr

• Ingen særligt udstyr
  • Ekstraudstyr, en HB-TP180 testanordning kan bruges til trykmåling. For mere informationer, besøg https://knowledge.hb-therm.eu.

Proces

1. Vælg [Funktioner] > [Formtømning]
  2. Sluk for funktion med skyderen ().
  3. Fjern de hydrauliske forbindelser på fremløb og returløb linjer.
  4. Trykket, der vises af manometer, skal være 0 bar +0,3 bar.
  5. Vælg [Display] > [Faktiske værdier] > [Systemtryk]
    → Systemtrykket
    skal vise 0,0 bar ± 0,1 bar.
  6. Vælg [Vis] > [Faktiske værdier] > [tryk Fremløb]
    → tryk fremløb
    skal display 0,0 bar ± 0,1 bar.

Kalibrer tryksensor

• Hvis afvig er> 0,1 bar, skal enhedens tryksensorer kontrolleres. Ved større lineære fejl kan de enkelte tryksensorer kalibreres → [Service] > [Kalibrering] > [Tryk] > [Tryksensor 1 forskydning] eller [Tryksensor 2 Offset].

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte din HB-Therm-repræsentant (www.hb-therm.com).