syfte

rengöring av Thermo-6 temperaturkontrollenheter

kvalifikation

Fackkunnig personal

ANMÄRKNING!

För att rengöra temperaturkontrollenheter måste mjukvaruversion av Clean-5 vara nyare än SW51-1 1322.

ANMÄRKNING!

Rengöringsdrift temperaturstyrenheter med Clean-5 kräver kunskap om respektive bruksanvisning.
→ Thermo-6 instruktioner → Clean-5 Instruktioner

personlig skyddsutrustning

Skyddsutrustning måste bäras under allt arbete:

Seal-passande skyddsglasögon för att skydda ögonen från vätskestänk.

Säkerhetshandskar för att skydda händerna mot skrubbsår, skärsår eller djupare skador samt från kontakt med heta ytor och syror och baser vid hantering av kemikalier.

tillvägagångssätt

VARNING!

Risk för skador på grund av kemikalier!
Beroende på typ och utspädning kan kemikalier orsaka brännskador, irritera andningsorganen och slemhinnorna och ha en toxisk effekt vid förtäring. Det är därför:

• Endast utbildad fackkunnig personal utför arbete med kemikalier.
  • De allmänna säkerhetsanvisningarna för hantering av kemikalier i enlighet med säkerhetsdatablad måste följas noggrant.
  • Blanda inte kemikalier.

Distribuera aggregat

• Förbered tempereringsaggregat som ska rengöras. Ta bort alla befintliga hydrauliska anslutningar.
  • Gör hydrauliska anslutningar (fig. ):
    • Anslutning S1 (Clean-5) → anslutning C (Thermo-6)
    • Anslutning S2 (Clean-5) → anslutning IN (Thermo-6)
    • Anslutning B (Thermo-6) → anslutning D (Thermo-6)
  • Anslut strömkontakterna Thermo-6 och Clean-5 och slå på huvudbrytare.

Clean-5 speciell inställning

• Välj [Inställning ] > [Rengöring ] > [Intervall flödesväxling].
  • Ställ in parameter till ”AV”.

Thermo-6 speciell inställning

• Tryck på profilknappen () på grundbildskärm.
  • Välj [Användarprofil]
  • Ställ in parameter till ”underhåll”.
  • Välj [Service] > [Test] > [Serviceläge] > [Inställningsläge kylning 1 (Börv)].
  • Ställ in parameter till ”100%”.

Börja rengöring

• Starta rengöringsaggregat Clean-5 via knappen ().
    → rengöring startar automatiskt. Följ anvisningarna på Clean-5-skärmen.
    → När rengöring är klar visas rengöringsframgången.

ANMÄRKNING!

Om tempereringsaggregat inte används efter rengöring rekommenderas att temperaturstyrenheten bevaras med hjälp av Clean-5.

reset speciell Thermo-6-inställning

• Välj [Service] > [Test] > [Serviceläge] > [Serviceläge].
  • Ställ in parameter till ”AV”.
    → Placeringen av kylventil 1 återställs därför automatiskt till 0%.

reset Thermo-5 specialinställning

• Välj [Inställning ] > [Rengöring ] > [Intervall flödesväxling].
  • Ställ in parameter till ”5 min.”

slå av aggregat

• Slå av Thermo-6- och Clean-5-enheterna med knappen ().
  • Slå av huvudströmbrytaren Thermo-6 och Clean-5 (QS 1).
  • Ta bort hydrauliska anslutningar.