En slangbrott eller läcka kan få förödande konsekvenser. Detta gäller särskilt temperaturstyrenheter med automatisk påfyllning. När snabb detektering är påslagen kan en slangbrott detekteras snabbare i många fall och svarade därefter. Snabbdetektering är endast aktiv när det finns stabil tryckreglering (ca 20 min efter aggregat PÅ). En slangbrott detekteras genom en snabb förändring i systemetstryck. Larmet ”slangbrott” avges omedelbart och stänger av aggregat.

ANMÄRKNING!

Snabbdetektering är en förlängning av befintlig läckageövervakning.

1. Välj [Inställning] > [övrigt] > [Snabb Detektering av slangbrott]