Flow- och returtemperaturgivare monteras som standard i tempereringsaggregat. Parameter [Intern mätpunkt] definierar om flödestemperaturen eller returtemperaturen regleras eller om det ärvärde tillförs den interna styrenheten.

ANMÄRKNING!

Beroende på size på den externa värmeöverföringskretsen kan returkontrollen vara betydligt långsammare än flödeskontrollen.

1. Välj [Inställning] > [Temperaturkontroll] > [Intern mätpunkt].