Datum/Klockslag

Om önskad tidszon inte är tillgänglig i parametervalslistan eller datum och tid är felaktiga trots rätt tidszonsinställning, datum och tid måste ställas in manuell.

ANMÄRKNING!

Om parametrarna [Synkronisera från Gate] är aktiverat kan datum och tid inte ställas in manuell.

1. Välj [Inställning] > [Datum/tid] > [klockslag]

2. Ställ in parameter till önskad värde.
  3. Välj [Inställning] > [Datum/tid] > [Datum]
  4. Ställ in parameter till önskad värde.

Synkronisering med gränssnittsserver Gate-6

Om tempereringsaggregat är ansluten till en Gate-6 kan datum och tid synkroniseras med Gate-6.

1. Välj [Inställning] > [Datum/tid] > [Synkronisera Från Gate]

2. Starta funktion med skjutreglaget ().

Tidszon

När aggregat levereras ställs datum och klockslag in på Central European Time (MEZ). I länder med en annan tidszon måste detta ställas in i enlighet med detta före idrifttagning (till exempel via inställningsassistent).

1. Välj [Inställning] > [Datum/tid] > [Tidszon]

2. Ställ in parameter till önskad tidszon.

ANMÄRKNING!

När tidszoner kan väljas växlar systemet automatiskt från sommartid till vintertid.