Användarprofil

Användarprofilen förhindrar driftsfel och förbättrar tydligheten. Menyrubriker, Funktioner och parameter visas eller döljs baserat på den inställda användarprofilen.

ProfilFörkortningAnvändare
Standard

S

Standard operatör
Utökad

E

Maskin setter
Underhåll

U

Servicepersonal (kund, HB-Therm)

Ändra användarprofil

För att ändra användarprofilen måste du först ange den fyrsiffriga åtkomstkod.

1. Tryck på profilknappen () på grundbildskärm.
  2. Välj [Användarprofil]

3. Ställ in parameter till önskad värde.

Betjäningsfrigivning

Användargodkännandenivån avgör vilka funktioner eller värden som kan ändras. Det kan ses vilka parameter som är tilldelade Meny struktur till vilket betjäningsfrigivning tillåter.

NivåBetjäningsfrigivning
0Ingen åtkomst
1Tillgång till funktioner
2Tillgång till målvärden
3Åtkomst till inställningar och granskning
4Tillgång till service

Tidsbegränsat användargodkännande

När du försöker ändra en låst värde visas åtkomstkodfönstret på displayen. När du har angett den giltiga koden är användargodkännandet tillfälligt inställt på den högsta nivån (4) för en definierad tid. När den inställda tidsgränsen för parametrarna [Operator klarsignal klockslag] har förflutit måste den giltiga koden anges igen eller en högre nivå av operatörsgodkännande måste ställas in.

1. Välj [Service] > [Parameter] > [betjäning] > [Tid för betjäningsfrigivning]

2. Ställ in parameter till önskad värde.

åtkomstkod

ANMÄRKNING!

• När den levereras från fabriken, 1 2 3 4aggregat åtkomstkod är.
  • För att förhindra obehörig åtkomst till aggregat rekommenderas att du ändrar åtkomstkod efter första användningen. Om den aktuella koden går förlorad, kontakta din HB-Therm representant.

Ändra åtkomstkod

1. Tryck på profilknappen () på grundbildskärm.
  2. Välj [Ändra Kod]

3. Ange en befintlig åtkomstkod
  4. Ange en ny åtkomstkod
  5. Bekräfta ny åtkomstkod