Störningar visas på grundbildskärm i statusfältet och genom (Spotlight) golvbelysningen. Dessutom informerar ett akustiskt larm (horn) operatören i händelse av funktionsfel. Genom att trycka på statusfältet (symbol ) öppnas informationssystemet. Informationssystemet visar allmän information om enheten samt information om fel och varningar som uppstår.

En åtskillnad görs mellan följande varningsnivåer, som utlöser lämpliga reaktioner (→ feltabell)

Alert nivå5101320303335

statusfält (Spotlight)

GulGulGulRödRödRödRöd
värmeAv--AvAvAvAv
pump----AvAvAv
kylning----AvAvAv
horn-AktivAktivAktivAktivAktivAktiv
alarmkontakt-AktivAktivAktivAktivAktivAktiv
alarm på gränssnitt-AktivAktivAktivAktivAktivAktiv
Kvittering av alarmAutomatisktAutomatisktManuellManuellManuellManuellManuell

Vid störningar på varningsnivån 10–35:

• Horn, alarmkontakt (tilläggsutrustning ZB) aktiveras och felet överförs till gränssnitt (ZD, ZC, ZPhjälputrustning).
  • Om du vill stänga av ljudet trycker du på () -knappen.
  • Registrera orsaken till felet (→Bestäm orsaken till felet).
  • Bekräfta felet genom att trycka på knappen () eller genom att svepa åt vänster (→ Bild). Felet är inte längre i vyn.