Standardversionen av gränssnittsserver Gate-6 har ingen eget användargränssnitt. Inställningar för Gate-6 (protokollkonverterare, «e-cockpit» koppling, nätverksinställningar, datum/tid) Thermo-6 görs via användargränssnittet på tempereringsaggregat, som ligger i samma nätverk som Gate-6.

Status display

vit → starta processen aktiv

grön → Allt är okej

Gate-6 är ansluten till minst en tempereringsaggregat Thermo-6.

blinkande grönt → anslutningsprocessen aktiv

Gate-6 ansluts till en tempereringsaggregat Thermo-6.

Blåblinkande → Bluetooth-parkopplingsprocess aktiv

blinkande gul → varning

Observera detaljerna i varningen på användargränssnittet på temperaturstyrenheten Thermo-6.

blinkande gul-röd-→ uppdatering programvara aktiv

Observera detaljer om uppdateringsprocessen i användargränssnittet för temperaturstyrenheten Thermo-6.

blinkande röd → fel

Observera detaljer om felet på användargränssnittet för temperaturstyrenheten Thermo-6.

3x vit blinkande → återställning lyckad

Återställning av nätverksinställningarna efter att ha tryckt på återställningsknappen lyckades.

3x blinkande röd → återställning misslyckades

Återställning av nätverksinställningen efter att ha tryckt på återställningsknappen misslyckas.