I standbytilstand er temperaturregulering (Heizen, Kühlen) og procesovervågning slukket. Ingen energi forbruges gennem Heizen eller Kühlen. For at spare maksimal energi reduceres pumpens omdrejningstal til 1000 min -1 som standard i denne driftstilstand.
Denne driftstilstand kan f.eks. Være nyttig under en produktionsafbrydelse. Hvorvidt og hvor meget energi der kan spares under en afbrydelse afhænger af mange faktorer (temperatur, afbrydelsens varighed osv.).

BEMÆRK!

Det skal bemærkes, at muligheden for at spare energi i standbytilstand afhænger af kravene og betingelserne for den respektive procesapplikation. Derfor skal dette overvejes individuelt for hver ansøgning.
Som et resultat af, at temperaturreguleringen er slukket, falder procestemperaturen under en procesafbrydelse. Hvis processen startes igen, kan det derfor tage længere tid, før processen kører stabilt igen.

Forudsætninger

funktion

Når funktionen er tændt, er temperaturkontrol (Heizen, Kühlen) og procesovervågning slået fra. Pumpens omdrejningstal justeres til den indstillede værdi af parameteren [Standby Speed Setpoint].

1. Vælg [Funktioner] > [Standbytilstand].
  2. Brug skyderen (, ) til at slå funktionen til eller fra.

Standby-omdrejningstal

I standbytilstand er standardomdrejningstallet indstillet til den laveste værdi på 33%. Som følge heraf bruger pumpen mindre energi.

1. Vælg [Indstilling] > [Diverse] > [Indstillingspunkt For Standbyhastighed].
  2. Indstil parametrene til den ønskede værdi.
    → 100% svarer til den nominelle omdrejningstal. For indstillingsområdet for omdrejningstal, se her...