Appen „HB-Therm e-Cockpit“ er tilgængelig i Google Play Store eller App Store.

OPMÆRKSOMHED!

HB-Therm påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af brug af e-cockpit-applikationssoftware downloadet uden for Google Play Store eller App Store.

BEMÆRK!

E-cockpit-appen er kompatibel med Android version 8.0 eller iOS version 14 og nyere.

„HB-Therm e-cockpit“ installationsapp

1. Scanning af QR-koden med din tablet/smartphone eller klik på følgende URL-link http://hb.click/e-cockpitApp.
  2. Tryk på URL-linket (hb.click...) i meddelelsen, der er knyttet til QR-koden.
    → Oversigtssiden med de tilgængelige butikker åbnes.
  3. Tryk på den ønskede butiksknap.
    → Applikationen med den gemte app åbnes.
  4. Installer appen „HB-Therm e-cockpit“.