Styring hvor som helst via e-cockpit“

e-cockpit“ er en app til smartphones og tablets, der får adgang til en Gate-6 og den tilsluttede Thermo-6 lokalt via Bluetooth. „e-cockpit“ indeholder scanneren til de HB-Therm-specifikke QR-koder på enheden. I øjeblikket kan analytiske data a Thermo-6 sendes til „billetten“ med et tryk på en knap. Ved at optage reservedele via scanneren og tildele dem til et udstyr, spores den digitale tvilling i „billetten“.

Derudover giver „e-cockpit“ fjernadgang til „Remote Support“. Dette giver adgang til en HB-Therm repræsentant via en sikker forbindelse for at kunne få direkte adgang til udstyret, hvis det er nødvendigt. „e-cockpit“ indeholder også enhedsspecifikke data, såsom reservedelslister og testcertifikater. Andre „e-cockpit“ -funktioner såsom „Remote Access“, som giver adgang til en Thermo-6 fra et andet firma, eller fjernbetjeningen „Fjernbetjening“ til en Thermo-6 via tablet eller smartphone, er også mulige. Dataoverførsel er sikret i henhold til de højeste standarder.

Oversigt over kommunikation