For at overvåge temperatur på et eksternt hydraulisk kredsløb kan en ekstern temperaturføler tilsluttes udstyr (→ Installation).

Forudsætning:

• ZE hjælpeudstyr

input kilde

Parametrene definerer, hvilken kilde der bruges til at overføre den faktiske temperaturværdi fra den ekstern sensor.

lokalt

Den faktiske temperaturværdi fra den ekstern sensor overføres direkte via tilslutning til udstyr. Den ekstern sensor skal tilsluttes udstyr til dette formål. Sensortypen kan indstilles manuel ved hjælp af parameter [Ekstern Sensortype].

OpCua

Den faktiske temperaturværdi fra den ekstern sensor overføres via interface OPC UA (højere niveau system). For at gøre dette skal udstyr tilsluttes systemet på højere niveau via OPC UA. Tilslutning til den ekstern sensor (ekstra ZE-udstyr) er ikke påkrævet.

Sensor type

BEMÆRK!

Alle sensortyper skal justeres manuel.

1. Vælg [Indstilling] > [Ekstern sensor] > [Ekstern Sensortype].

2. Indstil parameter til den ønskede type.

Skifte ekstern sensor

Parametrene definerer, hvordan Reguleringen opfører sig, når en ekstern sensor er tilsluttet.

1. Vælg [Indstilling] > [Ekstern sensor] > [Ekstern Sensorskift]
  2. Indstil parameter til den ønskede værdi.
automatisk

Ordningen på den ekstern sensor udføres automatisk, når den registreres.

BEMÆRK!

Hvis den eksterne sensorbrud, er Reguleringen automatisk skiftes til det interne målepunkt. Der er ingen justering af temperatursætpunktet.

manuel

Ordningen på den eksterne sensor skal tændes og slukkes manuel ved hjælp Af funktion [ekstern Sensor].

BEMÆRK!

Hvis sensorbrud i den ekstern sensor, sendes en advarselsmeddelelse, og skemaet skiftes automatisk til det interne målepunkt. Den indstillede temperaturværdi justeres automatisk med den måleværdi af det interne målepunkt.

Slå Reguleringen manuelt til, og sluk for ekstern sensor

BEMÆRK!

Det er kun nødvendigt manuelt at tænde og slukke for det ekstern sensor sensorskema, hvis parametrene [skift ekstern sensor] er Indstillet til „manuel“. Funktionen [Ekstern Sensor] er kun tilgængelig, når indstilling er „manuel“.

1. Vælg [Funktioner] > [Ekstern Sensor]
  2. Brug skyderen (, ) til at slå funktion til eller fra.