For at generere et hurtigt svar, efter at udstyr er tændt, eller efter at setpunktet er Ændring, pumpe kører ved det indstillede omdrejningstal. Så snart nominel værdi for den aktuelt kontrollerede temperatur er nået, vedtages den tidligere indstillede driftstilstand for pumpe automatisk.

BEMÆRK!

Pumpe startfunktion gælder kun for „“ pumpe driftstilstand. Eco-mode ...

1. Vælg [Indstilling] > [Pumpestyring] > [Pumpestartfunktion]

2. Brug skyderen (, ) til at slå funktion til eller fra.

Omdrejningstal for startfunktionen

1. Vælg [Indstilling] > [Pumpestyring] > Nominel Værdi Starthastighed]
  2. Indstil parameter til den ønskede værdi
    → For RPM-justeringsområdet, se her...